vrijdag 27 juli 2012

Het toile cirée-avontuur van ons mama

Vandaag is het een speciale dag (eigenlijk niet zo speciaal, maar als je verder leest zal je wel merken waarom het zo speciaal is). Vandaag tonen we namelijk eens een projectje van ons mama, eens geen projectje van onszelf, maar van ons mama. Spannend hé. 
Mama is namelijk ook zeer creatief, en vooral als het gaat om naaien, scrapbook en boekjes. We hebben het dus van geen vreemden. :) De afgelopen weken maakte ons mama een echt toile cirée avontuur mee. Het is eigenlijk te zeggen, ze kon maar niet stoppen om dingen te maken met toile cirée, ze bleef maar gas geven. 
Toen we eens in de ikea waren om wat stofjes te shoppen, nam ik een stukje toile cirée mee (rood met witte bolletjes), waarop zei toon antwoordde : ' wat ga je daar mee doen ?'. Wel je ziet het is toch nog voor iets goed geweest, want nu gaat zij er mee aan de haal en maakt ze er verschillende zakjes mee. Ik zeg niet graag : zie je nu wel, maar deze keer is het echt van toepassing :) 


Wel hier zien jullie haar kleine projectjes die uitmondde tot een groot project. :) 

1. De grote boodschappentas om volgens haarzelf op zaterdag hare prei op de markt te gaan halen. 



2. Hare nieuwe toiletzak (eigenlijk al het 2e modeleke, want ze maakte er ook al eentje voor mijn zus, alleen een maatje groter.)

3. Een rood zakje voor kleine spulletjes in kwijt te kunnen :)
 4 & 5 : Een zakje voor allemaal pilletjes, plakkertjes enzo in te steken voor wanneer ze op vakantie gaat. En dan nog een klein zakje voor juweeltjes ofzo in te steken.


 
Voila en hier hebt u ze allemaal op een rijtje : 5 op een rij  
Voilà dit was het toile cirée avontuur van ons mama. Hopelijk komen er nog vele avontuurtjes :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten